Sinds enkele maanden verkoopt de Stichting mondkapjes om de kas te spekken. Door corona gaat het Dikke Tinne festival niet door en zijn er dit jaar ook geen andere gelegenheden om onze kleding te verhuren. Om dit jaar toch wat inkomsten te genereren zijn we begonnen met de verkoop van mondkapjes. We maken 3 laags mondkapjes, ze bestaan uit stof waar vlieseline op wordt geplakt en een voering die daar tegenaan genaaid wordt. Ze zijn uitwasbaar op 60 graden. In het volgende filmpje , gemaakt door RTV Hattem kunt u een indruk krijgen van het maakproces. www.youtube.com/watch?v=HyrvkHf775I

We maken de kapjes van veel verschillende stofjes, die we nog hadden liggen of voor dit doel gekregen hebben. De mondkapjes kosten €5,- per stuk, daar komt €1,-  tot €2,- bij voor verzendkosten in Nederland. U kunt de mondkapjes bestellen via het contactformulier, via WhatsApp of telefonisch. U kunt ze ook ophalen, dat kan vanaf 1 november alleen na telefonische afspraak. Telefoon en WhatsApp nummer 0620457740. Adres: Vijzelpad 61 Hattem.

We verkopen ook mondkapjes in de maat L in de kleuren 7,18, 19, 20 en 22, meestal voor heren. Maat M past meestal vrouwen. Sinds kort maken we ook mondkapjes voor dragers van van gehoorapparaten, zij verliezen nogal eens hun gehoorapparaten dat is jammer. Er komen dan 2 elastieken over het achterhoofd, een boven en een onder het oor.Degenen die al zo’n mondkapje hebben zijn er erg blij mee.

Hieronder vindt u een greep uit het assortiment: