12 november 2021. Er zijn nog steeds mondkapjes te koop. We hebben niet meer alles op voorraad liggen, maar ook een heleboel geprefabriceerd. Daarom is het verstandig om via de whatsapp uw bestelling door te geven. Geef ook een tweede keus aan. We sturen u een betaalverzoek. U kunt ze dan binnen enkele dagen ophalen of we sturen na betaling de bestelling op. De prijzen zijn ongewijzigd.

Sinds juni 2020 verkoopt de Stichting mondkapjes om de kas te spekken. Door corona ging het Dikke Tinne festival niet door en zijn er dit jaar ook geen andere gelegenheden om onze kleding te verhuren. Om dit jaar toch wat inkomsten te genereren zijn we begonnen met de verkoop van mondkapjes.

We maken 3 laags mondkapjes, ze bestaan uit stof waar vlieseline op wordt geplakt en een voering die daar tegenaan genaaid wordt. Ze zijn uitwasbaar op 60 graden. In het volgende filmpje , gemaakt door RTV Hattem kunt u een indruk krijgen van het maakproces. www.youtube.com/watch?v=HyrvkHf775I

We maken de kapjes van veel verschillende stofjes, die we nog hadden liggen of voor dit doel gekregen hebben. We verkopen ook mondkapjes in de maat L in de kleuren 7,18, 19, 20, 22 en 35, meestal voor mannen. Maat M past bij de meeste vrouwen. De mondkapjes kosten €5,- per stuk, daar komt €1,-  tot €2,- bij voor verzendkosten in Nederland.

U kunt de mondkapjes bestellen via het contactformulier, via WhatsApp of telefonisch. U kunt ze ook ophalen, dat kan vanaf 1 november alleen na telefonische afspraak. Telefoon en WhatsApp nummer 0620457740. Adres: Vijzelpad 61 Hattem.

Let bij het bestellen via het contactformulier, email of WhatsApp op de volgende punten:

  • Vermeld duidelijk uw keuze
  • Vermeld de maat die u wilt hebben, op de afbeeldingen staat de maat waarin het kapje verkrijgbaar is
  • Vermeld duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer bij voorkeur uw mobiele nummer
  • Geef aan om welk type het gaat, normaal of voor gehoorapparaat

Sinds kort maken we ook mondkapjes voor dragers van van gehoorapparaten, zij verliezen nogal eens hun gehoorapparaten dat is jammer. Er komen dan 2 elastieken over het achterhoofd, een boven en een onder het oor.Degenen die al zo’n mondkapje hebben zijn er erg blij mee.

Hieronder vindt u het huidige assortiment: