Verkoop Mondkapjes

Het gaat goed met de verkoop van mondkapjes, veel Hattemers maar ook mensen uit de omliggende plaatsen en elders uit het land hebben ons weten te vinden. Onze eerste doelstelling, de huur voor volgend jaar bij elkaar sprokkelen, zijn we al voorbij. Maar dit is niet het moment om te stoppen, wij willen mondkapjes blijven maken zolang ze nodig zijn en wij bouwen zo reserves op voor de Stichting.

We hebben 2 maten mondkapjes M voor vrouwen en L voor mannen. Van L maken we maar een beperkt aantal kleuren: 7, 18, 19, 20 en 22.

Mondkapje voor dragers gehoorapparaat

Op verzoek van een klant zijn we begonnen met het aanpassen van mondkapjes voor mensen met een gehoorapparaat, er komen dan twee elastieken aan de achterkant over het in plaats van de oorelastiekjes. De klanten die er zo één hebben zijn er erg tevreden over. Dus als u een gehoorapparaat heeft kunt u telefonisch een bestelling doen, dan maken we zo’n kapje in de door u gewenste stof.

Er gaan veel stofjes uit de collectie en er komen weer nieuwe voor in de plaats. De website moet nodig bijgewerkt worden, maar doordat we nu erg druk zijn met een grote opdracht is dat nog niet gelukt. Hierover later meer.

We gaan vanaf nu  in verband met de corona regels op afspraak werken, u kunt bellen met Marry Bruins tel. 0620457740 om een afspraak te maken. We hebben geen vaste openingsmomenten meer.

Nr 24
nr 23

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *